Top 10 beste dating sites in Nederland

Benieuwd naar de beste dating sites? Wij hebben een top 10 dating sites gemaakt. Een date vind je tegenwoordig niet alleen meer in de kroeg of tijdens een vakantie. Er is een breed aanbod van datingsites waar je bij terecht kunt voor het vinden van jouw ideale partner. Om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden die er zijn en om te zoeken op een site die aan jouw wensen voldoet, hebben we daarom een top 10 met beste datingsites in Nederland samengesteld. De verschillen zijn onder andere te vinden in de zoekwijze en de manier waarop je profielen kunt aanmaken.

Top 10 dating sites

1. Pepper

Op de tweede plaats vinden we de datingsite Pepper. Deze website is bekend vanwege de werkwijze met foto’s. Een profiel aanmaken op Pepper betekent dat je foto’s moet plaatsen om te laten zien wie jij bent. Het bedrijf zegt daar zelf over dat een foto meer kan vertellen over iemand, dan 1000 woorden kunnen doen.

2. Parship

Parship is een serieuze website voor het vinden van een partner. De datingsite is bedoeld voor mensen die ook op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het aanmaken van een profiel is eenvoudig en de website is erg gebruiksvriendelijk. Parship is al meer dan 20 jaar actief en is bedoeld voor alle leeftijden.

3. Lexa

Lexa is een bekende datingssite die zichzelf stevig in de markt heeft genesteld. Een profiel aanmaken op de website is snel gedaan en het vinden van een geschikte partner is dan ook vaak succesvol.

4. EliteDating

De website EliteDating is bedoeld voor een specifieke doelgroep. Deze website is gemaakt voor mensen die een hogere opleiding gevolgd hebben. Bij het aanmaken van een profiel moet je dit dan ook aangeven. Er wordt ook een persoonlijkheidstest afgenomen, zodat de kans groot is dat je de juiste partner vindt.

5. Relatieplanet

Relatieplanet is voor alle leeftijden en voor elke geaardheid. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het maakt hierbij niet uit hoe oud je bent of welk opleidingsniveau je hebt.

6. 50liefde

Voor mensen van boven de 50 zijn er ook aparte datingsites zoals 50liefde. Deze website is bedoeld voor mensen vanaf 50 jaar die op zoek zijn naar een levenspartner.

7. SeniorenGeluk

Net als plek nummer 5, vinden we op de 8ste plek ook een website voor ouderen. De datingsite SeniorenGeluk is bedoeld voor mensen op leeftijd die een nieuwe liefde of vriendschap willen vinden.

8. MetJou

De website MetJou is een datingsite die voornamelijk gericht is op het vinden van vrienden. De nadruk ligt hierbij niet op het vinden van een relatie, maar langdurige vriendschappen.

9. E-Matching

De website E-matching maakt het mogelijk voor mensen met een hogere opleiding om een geschikte levenspartner te vinden. Voor het aanmaken van een profiel moet je minimaal een HBO- of WO-opleiding hebben gedaan.

10. SF.dating SecretFlirt

SF.dating SecretFlirt is een website die niet op het eerste oog als doel heeft om een serieuze relatie te vinden. De website is bedoeld voor mensen die al in een relatie zitten en op zoek zijn naar iets nieuws. Ook als je een open relatie hebt, dan kun je hier goed terecht voor het vinden van een geschikte date.

Vorig artikelWat is een Chino broek?
Volgend artikelGel, pomade of wax?

Relevante artikelen

Meest populair

Drankspel voor 2 personen: dit zijn de 5 leukste!

Ben jij op zoek naar een tof drankspel voor 2 personen? Er zijn genoeg spellen te bedenken die je onder het genot van een...

Dit zijn de 7 schoonheden van een man

De 7 schoonheden van een vrouw zijn bij veel mensen wel bekend. Er zijn ook 7 schoonheden bij mannen te benoemen, al weten niet...

Hoeveel kost een Lamborghini?

Het Italiaanse automerk Lamborghini staat bekend als een van de meest luxe auto’s die verkrijgbaar zijn. Zo kunnen ze ongeveer €175.000 euro kosten, een...

Nieuwste blogs

Motorfietsen en milieubewustzijn: duurzaamheid in de motorwereld

In een tijd waarin milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, staat de motorindustrie voor de uitdaging om duurzamer te worden. Gelukkig zijn er positieve ontwikkelingen op...

Gezondheidsproblemen bij mannen op gevorderde leeftijd

Niets is belangrijker dan een goede gezondheid. Helaas heb je dit niet altijd voor het zeggen. Hoe hard je ook werkt om gezond te...

Overhemd langer mooi houden: zo doe je dat!

Overhemden zijn misschien wel het meest gedragen kledingstuk door mannen. Geen wonder, want ze zijn op heel veel verschillende manieren te combineren. Je kunt...