Gefriendzoned? 5 tekenen dat je in de friendzone zit!

Je bent aan het afspreken met iemand en je weet nog niet helemaal zeker of je gefriendzoned wordt door de ander. Gelukkig zijn er vijf tekenen waarin je kunt herkennen of je in de friendzone zit.

#1 Je crush praat alleen over anderen

Het eerste teken is als je crush alleen maar praat over andere potentiële kandidaten. Hij of zij vertelt vol trots over andere dates of leuke personen.

#2 Iemand laat boeren en scheten in jouw bijzijn

Een tweede teken is dat iemand wel heel erg zichzelf is door boeren en scheten te laten. Diegene mag best wel wat meer inspanning leveren om indruk op je te maken.

#3 Geen romantiek in het spel

Een derde teken dat je in de friendzone zit is als je elke keer verwacht om met zijn tweeën te zijn, maar de ander meer mensen uitnodigt. Dit gebeurt keer op keer en is niet bepaald het romantische beeld dat je voor ogen had.

#4 Er is geen intimiteit

Een vierde teken is als jullie wel een keer samen zijn, er geen intimiteit in het spel is. Het enige dat je misschien krijgt is een schouderklopje voor een leuke grap. Als jij een paar pogingen hebt gedaan voor meer en zij weert het af, dan is de kans ook groot dat je gefriendzoned bent.

#5 Samen film kijken zonder aanrakingen

Een vijfde teken dat je in de friendzone zit is als jullie samen een leuke film kijken en er geen onderbrekingen zijn. Jij hoopt natuurlijk op wat actie, maar zelfs als jullie in de popcornbak graaien raken jullie elkaar niet aan. Helaas is dit ook een teken dat je in de friendzone zit. Mocht je genoeg moed hebben, dan kan je het natuurlijk ook aan haar vragen wat zij precies voor je voelt.

Lijkt het erop dat jij gefriendzoned bent? Bekijk hier de top 10 beste dating sites in Nederland!

Relevante artikelen

Meest populair

Drankspel voor 2 personen: dit zijn de 5 leukste!

Ben jij op zoek naar een tof drankspel voor 2 personen? Er zijn genoeg spellen te bedenken die je onder het genot van een...

Dit zijn de 7 schoonheden van een man

De 7 schoonheden van een vrouw zijn bij veel mensen wel bekend. Er zijn ook 7 schoonheden bij mannen te benoemen, al weten niet...

Zelf je haar knippen als man in quarantaine (tips en video’s)

De eerste weken in quarantaine kan je kapsel nog wel aan, maar na 3 á 4 weken wil je toch wel heel...

Nieuwste blogs

5 veelbesproken BN’ers in 2020/2021

De wereld van de showbusiness staat nooit stil. Altijd is er wel genoeg stof voor geruchtmakend (leed)vermaak. Zijn er geen spraakmakende carrier switches, dan...

Top 10 gekke plaatsnamen in Nederland

Wil jij de meest gekke plaatsnamen die Nederland rijk is weten? Wij hebben ze voor je in een heuse toplijst gezet. En geloof ons...

Is het beter om een nieuwe of een gebruikte auto te kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe auto omdat je huidige model niet meer goed werkt of omdat je gewoon zin hebt in wat...