Gefriendzoned? 5 tekenen dat je in de friendzone zit!

Je bent aan het afspreken met iemand en je weet nog niet helemaal zeker of je gefriendzoned wordt door de ander. Gelukkig zijn er vijf tekenen waarin je kunt herkennen of je in de friendzone zit.

#1 Je crush praat alleen over anderen

Het eerste teken is als je crush alleen maar praat over andere potentiële kandidaten. Hij of zij vertelt vol trots over andere dates of leuke personen.

#2 Iemand laat boeren en scheten in jouw bijzijn

Een tweede teken is dat iemand wel heel erg zichzelf is door boeren en scheten te laten. Diegene mag best wel wat meer inspanning leveren om indruk op je te maken.

#3 Geen romantiek in het spel

Een derde teken dat je in de friendzone zit is als je elke keer verwacht om met zijn tweeën te zijn, maar de ander meer mensen uitnodigt. Dit gebeurt keer op keer en is niet bepaald het romantische beeld dat je voor ogen had.

#4 Er is geen intimiteit

Een vierde teken is als jullie wel een keer samen zijn, er geen intimiteit in het spel is. Het enige dat je misschien krijgt is een schouderklopje voor een leuke grap. Als jij een paar pogingen hebt gedaan voor meer en zij weert het af, dan is de kans ook groot dat je gefriendzoned bent.

#5 Samen film kijken zonder aanrakingen

Een vijfde teken dat je in de friendzone zit is als jullie samen een leuke film kijken en er geen onderbrekingen zijn. Jij hoopt natuurlijk op wat actie, maar zelfs als jullie in de popcornbak graaien raken jullie elkaar niet aan. Helaas is dit ook een teken dat je in de friendzone zit. Mocht je genoeg moed hebben, dan kan je het natuurlijk ook aan haar vragen wat zij precies voor je voelt.

Lijkt het erop dat jij gefriendzoned bent? Bekijk hier de top 10 beste dating sites in Nederland!

Relevante artikelen

Meest populair

Dit zijn de 7 schoonheden van een man

De 7 schoonheden van een vrouw zijn bij veel mensen wel bekend. Er zijn ook 7 schoonheden bij mannen te benoemen, al weten niet...

Zelf je haar knippen als man in quarantaine (tips en video’s)

De eerste weken in quarantaine kan je kapsel nog wel aan, maar na 3 á 4 weken wil je toch wel heel...

Tips hoe je het kunt goedmaken met je vriendin

Ruzie maken met je vriendin is nooit leuk, maar het goedmaken kan ook nog eens knap lastig zijn. Of je nou flink...

Nieuwste blogs

Gefriendzoned? 5 tekenen dat je in de friendzone zit!

Je bent aan het afspreken met iemand en je weet nog niet helemaal zeker of je gefriendzoned wordt door de ander. Gelukkig zijn er...

Drankspel voor 2 personen: dit zijn de 5 leukste!

Ben jij op zoek naar een tof drankspel voor 2 personen? Er zijn genoeg spellen te bedenken die je onder het genot van een...

Top 10 kledingwinkels voor mannen

Door ons mannen wordt er ook steeds vaker online geshopt en wij weten wel waarom. Kleding bestellen was namelijk nog nooit zo makkelijk: gewoon...